BAMBOETUIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bamboetuin. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:06 Goed eten en supersnel bezorgd
10 jun 2024 om 12:18 We hebben heerlijk gegeten. Ze staan nu op mijn lijstje
9 jun 2024 om 20:08 Zeer smakelijk en warm gearriveerd
27 mei 2024 om 14:40 We hebben 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Geen melding van het restaurant dat het iets langer ging duren. Toen ik zelf ging bellen kreeg ik de mededeling dat het erg druk was. De kwaliteit van het eten was oké, maar niet heel bijzonder.
20 mei 2024 om 22:49 Kwam 29 minuten te laat. Eten zoals gebruikelijk verrukkrlijk
20 mei 2024 om 21:19 Erg lekker zo als altijd
20 mei 2024 om 19:26 Hoelang duurde het voordat je bestelling aankwam was de Max tijd 90 minuten. Het heeft bijna 120 minuten geduurd zonder enig bericht. Nooit meer
13 mei 2024 om 23:17 Nergens stond aangegeven dat er in de bami kipsate, ham in zit. Ik eet geen varken. Ik heb de restaurant gebeld. De onduidelijk vrouw zei. Jawel het staat er wel in maar dat klopte niet. Ze zei dan had je via onze site moeten bestellen. Zo arrogant
11 mei 2024 om 11:30 Tis heerlijk maar jammer dat ze altijd veel te laat komen
8 mei 2024 om 20:29 Supersnelle bezorging en heerlijk eten.
8 mei 2024 om 14:58 Heerlijk eten, vlot bezorgd, dus nog lekker warm
5 mei 2024 om 20:10 Het duurde niet 90 minuten maar 2 uur. Eten was oke maar niet het wachten waard.