BAMBOETUIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 859 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bamboetuin. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2023 om 23:44 Erg lekker alleen de sate was wat hard
16 jan 2023 om 10:15 Bestelling stond met 20 minuten voor ons klaar. Eten was prima, niet bijzonder. Wel gek dat als je een rijsttafel besteld er niet bij staat of het voor 2 personen is. Kregen 1 stokje sate, 1 gebakken banaan en 1 samosa. Je eet dit toch niet alleen.
7 jan 2023 om 22:23 Was goed warm en erg lekker
7 jan 2023 om 21:52 Heerlijk gegeten en optijd bezorgd!
6 jan 2023 om 23:24 Kwalitatief vond ik eten minder.
2 jan 2023 om 22:02 Heel slecht waren 1 uur te laat met bezorgen
2 jan 2023 om 19:54 Heerlijk gegeten! Dit was onze eerste bestelling hier maar echt een aanrader! Heerlijke rijsttafel.
2 jan 2023 om 12:43 Het eten was lekker maar niet bijzonder. Ik vond het ook Recife aan de prijs voor wat we kregen.
30 dec 2022 om 14:56 Heeft even geduurd maar in deze feestmaand kan dat gebeuren. Het eten was voortreffelijk, omdat ik alleen woon en mijn kat het niet lust heb ik vanavond nog iets over.
29 dec 2022 om 20:09 eten weet ik niet maaar zit nu al 2 uur te wachten en nog niks bezorgt
14 dec 2022 om 18:23 Lekker gegeten. Mooi op tijd.
5 dec 2022 om 21:34 Vriendelijke bezorger eten wat perfect en goed warm